Kosten

“Waarde is moeilijk uit te drukken in geld. Wat voor de één geen cent waard is, is voor de ander een kostbaar bezit.”

 

Het schrijven van een levensverhaal is maatwerk. Iedereen heeft andere wensen.

Het aantal gesprekken, de lengte van de tekst en de wensen voor de vormgeving van het verhaal en het aantal boekjes dat u wilt bestellen, bepalen wat de kosten zijn.

Essay

Toch is het fijn een indicatie te hebben van de kosten. U kunt kiezen voor een essay, waarin uw levensverhaal in grote lijnen wordt geschetst of waarin u vertelt over een speciale periode in uw leven. Dit gebeurt aan de hand van een interview van twee uur. Het essay krijgt u geprint en in een ringbandje gebonden gepresenteerd. De kosten zijn ca. € 395.

Variaties

Wilt u dieper op het verhaal ingaan, dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld drie interviews van twee uur. Het verhaal, inclusief foto’s, ontvangt u vormgegeven in een full color boekje van maximaal vijftig pagina’s. De kosten zijn ca. € 1495. Natuurlijk zijn ook variaties met meerdere interviews mogelijk.

Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden. De foto die tijdens het gesprek wordt gemaakt, is gratis.

Cadeau

U kunt het schrijven van een levensverhaal ook cadeau doen. Informeer naar de mogelijkheden.

Betaling

Als u akkoord gaat met de offerte, vraag ik u eenderde van het offertebedrag vooruit te betalen. Als u de complete concepttekst heeft ontvangen – dus als alle interviews gedaan zijn – breng ik opnieuw eenderde van het bedrag in rekening. Bij levering van het eindresultaat stuur ik u een factuur voor het restantbedrag.

 

Copyright 2011 - Ieder mens een verhaal