Veel enthousiaste reacties tijdens boekpresentatie

Levensverhalen boekpresentatie SonjaEindelijk was het zover. Alhoewel het levensverhaal van Sonja de Ruijter (op de foto links) al langere tijd klaar was, duurde het even voordat het boek ook daadwerkelijk uitkwam. Sonja heeft ervoor gekozen haar boek voor een breder publiek uit te geven. En dat is best spannend: het verhaal over jouw leven delen met zoveel anderen. Daarom vond de presentatie plaats in kleine kring. Met name familie, vrienden en klanten van Sonja’s spirituele praktijk Healing-Nu waren aanwezig.

De reden waarom Sonja haar boek heeft uitgegeven, is duidelijk: met haar ervaringen als voorbeeld wil zij mensen laten zien dat tegenslagen je kunnen helpen om sterker in het leven te staan. Sonja is spiritueel sterk ontwikkeld, waardoor zij als kind vaak niet begrepen werd. Daarnaast kreeg zij te maken met mishandeling en misbruik. Zij kwam in een neerwaartse spiraal terecht, waar zij zelf een einde aan maakte door rigoureuze keuzes te maken. Inmiddels is zij gelukkig en heeft zij een bloeiende praktijk.

Het boek ‘Door het leven gekleurd’ is voor € 16,95 te koop. Kijk voor meer informatie op de website van Healing-Nu.

 

Copyright 2011 - Ieder mens een verhaal