Door het leven gekleurd

Sonja de Ruijter (42) heeft in haar leven al heel wat meegemaakt. Zij is spiritueel sterk ontwikkeld, wat haar als kind veel onbegrip en eenzaamheid oplevert. Logisch dat zij zich tegen die gave gaat verzetten. Ze wordt geconfronteerd met misbruik en mishandeling en komt via haar levenspartner met het criminele circuit in aanraking. Uiteindelijk vlucht ze met haar twee kinderen bij haar vriend vandaan. Zij doet er alles aan om haar leven weer op de rit te krijgen, wat niet eenvoudig blijkt. Haar honger naar kennis, haar passie om mensen te helpen en haar spirituele gave zorgen ervoor dat zij haar weg in het leven vindt.

Sonja heeft inmiddels een bloeiende spirituele praktijk opgebouwd, waar zij mensen helpt en ondersteunt. Zij geeft cursussen innerlijke healing, intuïtieve ontwikkeling en persoonlijke consulten. Dit doet zij met beide benen op de grond. (www.healing-nu.nl)

Sonja wil met haar levensverhaal laten zien dat je ondanks tegenslagen sterker in het leven kan komen te staan. ‘Soms wijk je van je levenspad af en geeft het leven je signalen om terug te keren naar de goede weg. De kunst is om die signalen te herkennen en er iets mee te doen. Door met je negatieve ervaringen aan de slag te gaan, kom je positiever in het leven te staan.’

Copyright 2011 - Ieder mens een verhaal